måndag 23 februari 2009

Nedräkning

Vilken vår detta kommer att bli. I höstas bokade jag & mina vänner en resa till franska alpernana. Till Val d´seire. En mysig liten alpby m grym skidåkning i Val d seire & Tignes. Sammanlagt finns det 300 km skidåkning. Har varit här förut & trivs som fisken i vattnet. Fn är det mkt snö. Hoppas att det håller i sig & att det kommer mkt sol.

Reser m Langley Travel som har prisvärda paket. Det ingår frukost & fantastiska tre rätters middagar varje kväll. Passar oss alldeles utmärkt. Vi brukar att stupa i säng runt tio tiden. För att vakna pigga & utvilade för nästa dags skidåkning. Enda smolken i bägaren är att de har höjt priset pga att euron har gått upp sedan priset sattes. De tar ingen hänsyn till att bränslet har gått ner.

Efter det att jag kommer hem från skidresan är jag hemma 1 dag innan jag beger mig till Mexico för att möta upp m Petter. Bestämde mig förra veckan för att åka & möta upp honom på hans resa. Det skall bli helt suveränt roligt. Flyger till Cancun & hem fr Mexico City. Det blir 3 veckors intensiv semester. Skall bli mer än underbart !

Stegräknar tävling

En av de bloggar som jag är en flitig besökare till är Anne i Oregon. Hon har dragit igång en steg räknar tävling, med start förra veckan. Detta har blivit en morot för mig att komma igång, röra mig mer. Jag får alltid oavsett väder en daglig motion m min promenad t/r till jobbet. Det är ca 20 min enkel väg. Nu har jag tagit mig i kragen till mer motion. Långa promenader, spinning mm. Tack Anne !

Måste komma igång ordentligt nu. Det är inte långt kvar till alperna. Skall orka pumpa puder & i maj är det dags för Göteborgs varvet. Dags att sätta fart om jag skall slå min tid fr förra året.

Premiär

Premiär för denna blogg. Jag har vid ett flertal tillfällen börjat på en blogg. Av olika anledningar har det runnit ut i sanden. Tror att jag har kraften & viljan att börja igen.

Anledningarna är flera. Jag har under det senaste året blivit en flitig besökare till ett flertal bloggar. Det är bloggar om utlands svenskar, matbloggar, foto bloggar, inredningsbloggar mm. Följer ett flertal bloggar med stort intresse.

På återseende